[:nl]This is me[:en]This is me[:de]Das bin ich[:]

[:nl]This is me
2016, experimental film

Ik heb deze video gemaakt omdat ik tot inzicht kwam hoe ik, door de jaren heen, ‘het kind in mij’ uit het oog verloor. Een klein verhaal dat verteld moet worden. Wat gebeurt er met mijn gedachten als ik ouder wordt?

CAST
Marijtje Rutgers
SCREENPLAY
Marijtje Rutgers
DIRECTOR
Kristjan Knigge
SOUND
Wouter Snel
EDIT
Bas Wouters[:en]This is me
2016, experimental film

CAST
Marijtje Rutgers
SCREENPLAY
Marijtje Rutgers
DIRECTOR
Kristjan Knigge
SOUND
Wouter Snel
EDIT
Bas Wouters[:de]

Das bin ich
2016, experimental film

Ich habe diese Video gemacht, weil ich zur Einsicht gekommen bin, wie im Lauf der Jahre, “das Kind in mir ” aus dem Auge verloren habe. Eine kleine Geschichte die erzÄhlt werden muss. Was passiert in meinen Gedanken, wenn ich älter werde?

CAST
Marijtje Rutgers
SCREENPLAY
Marijtje Rutgers
DIRECTOR
Kristjan Knigge
SOUND
Wouter Snel
EDIT
Bas Wouters[:]